Nur Fatin and Mohd Helmi's FotoPage


My name: Nur Fatin and Mohd Helmi
My Fotopage: http://fatinhelmi.fotopages.com/
About me:
From: China
Camera:
Sony
DSC-P8
Sony
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
huda annuar
Latest entry:Presenting our newest addition..!!!
Our bundle of joy is finally here!!! DHYA NADYA Binti MUHAMMAD HUZAIMI..arrived on the 1st of JUNE 2010, at 1.13am, 3.155kg..With the same doctor and place as her big sister, Dhya is delivered safely and mummy is extremely grateful to Allah swt for ‘less struggling labour’…(yeah..compared to Daania last time:P)..Alhamdulillah, the labour took less than 15minutes..(to be frank, mummy opted for an epidural, just to ease the whole process; pre and post labour so that mummy can smile and has a gudnite sle... View this Fotopage entry
PaULiNa photos
Latest entry:Many moods of Alif Mikael
hua3..kpd najwa & makteh, sila la edit gambr2 ni bg ok skit...sila sila sila 8-) View this Fotopage entry
Ibu And Ayah
KUALA LUMPUR: Selama lebih seabad beroperasi dengan 1,001 rahsia dan kisah menarik, Penjara Pudu ditutup secara rasmi pada lewat 1990-an dan menjalani proses meroboh sejak beberapa tahun lalu. Proses meroboh yang giat dijalankan bakal memberi pemandangan baru terutama sekitar Jalan Pudu dan Jalan Hang Tuah untuk memberi laluan kepada pembangunan pusat komersial dan kediaman di ibu kota. Tinjauan Harian Metro mendapati, proses meroboh yang dijalankan pemaju kini hampir 60 peratus terutama bahagian dala... View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan
Latest entry:utk panduan pelanggan-pelanggan ctredzuan.com
terkini February 2010 -di kedai maya ini menjual tudung bawal asli & Batik sutera ,boleh di beli helaian ..harini ada tudung masuk, sulam tangan yg tak pernah anda lihat di mana2 kedai jualan online mahupun nyata. UTK BELIAN ONLINE SEMASA, SILA LIHAT MENU KANAN KLIK MANA2 TUDUNG YG ANDA NAK TENGOK, SAMADA SERENDAH RM25 PUN ADA. KAMI TELAH SECARA RASMINYA MEMBUKA KEDAI NYATA KAMI DI KELANTAN UTK ORG RAMAI, UTK URUSAN JUAL BELI BARANGAN CTREDZUAN.COM SHJ, kedai kami attached dgn rumah,jadi urusan by a... View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
nelidya yusoff
Latest entry:I had moved....
Hi guys, I had moved to blogspot. U can still read about me and my family at : http://nellymumbling.blogspot.com Cheers! View this Fotopage entry
BZ Design Personalized Ur Party
Latest entry:New Link
Dear All... For new update please free to our blog http://budget-zone.blogspot.com( http://budget-zone.blogspot.com ) View this Fotopage entry
Nor Shahril Che Nazran
Latest entry:b'day sofea
happy birthday sofea View this Fotopage entry
norazia abdullah
semua update di blog http://www.maratussolehah.com/ View this Fotopage entry
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry
limau nipis
Latest entry:MRSM PT 93/95 gathering
Venue: Bora-bora Ombak, Ampang Time: 12.30 p.m. Attendance (of ex-PT).. a very small gathering: 1. Salena 2. Space & family 3. Azzam & family 4. Jemi / Azmi Daud 5. Blet 6. Aida & family 7. Alla & husband Thanks to Space for being the organiser of this small event and Alla for suggesting the venue.. macam Bora-bora Ombak tu kitaorang yang punya! Salena datang bawa kek, anak-anak aku semua ingat auntie bawak kek itu :-D Azzam yang datang dari Kelate tu, semangat kental beb datang gatheri... View this Fotopage entry
a group photo
fizi fizi
Latest entry:WE'RE MOVING OUT!
The Bad News 1. This will be our last entry here, ever. 2. We won't be using this fp anymore. 3. We'll lock this fp on the 28th february 2009. 4. And eventually close this account. The Good News 1. We're now officinally in the sparkling shiny brand new home >> http://fiziskandarz.blogspot.com 8-) tadaaaa! 2. So please please please, do come visit us there. 3. The format for the new place is almost the same, pix, descriptions and u can leave comments as u wish, even tho u don't have a blogspo... View this Fotopage entry
Enina Ayu and Yuhasnor Affandy
Latest entry:Moving out :)
Assalamualaikum everyone, Rasanya masih ramai lagi yang tak tahu saya dah berpindah ke http://ninaasno.blogspot.com. And saya akan continue to lock this fp. Tapi sebab saya terjumpa dari fotopage orang2 lain yg bertanyakan tentang password, so saya buka fp ni sekejap just utk bagitau yang saya dah pindah. Sila lah jenguk blogspot saya ye. p/s: saya akan start lock semula fp ni pada 14.3.2009 or maybe earlier. So please add me to your links. I will update more about Emilia and Elyssa :) Thanks ... View this Fotopage entry
lisa lagi
Nurul Aini
Latest entry:Ultraman kesayangan
View this Fotopage entry
hAsLiA hAsSaN
Latest entry:Moved!!
We have moved to--->> http://liyafendi.wordpress.com/(http://liyafendi.wordpress.com/) See you there! :))[/color] View this Fotopage entry
nooraini mohamed
Latest entry:Here In My Home
Actually went back to KL this time mmgla for training kat PERMATA, Bangi from Monday to Friday. Tapi..sambil menyelam minumla air banyak2.. kekkekeke - rindu kat 'bfren' ku VTO.. besnya drive VTO.. :-D.tak sanggup plak nk berpisah kalini.. uhuk..uhuk.. BTW, xtvt2 lain sepanjang minggu after the training... very busy week.. :-D 1. Visited bosses and fmeli yg admitted kat PCMC and Kjg Medical Centre sbb mcm2 penyakit..moga sume cepat sembuh, Amin - ulang alik ke KL-Kjg almost every day.huhuhu.. 2.... View this Fotopage entry
after tgk muvi
ahAzwa mohd
Latest entry:My Hannah dah besar..kejap je rasa
Kejap je rasa hannah besar..rasa cam baru semalam dukung dia as baby.. ni gambar masa nak g celebrate besday ayah hannah.. View this Fotopage entry
Irfan Haziq
Latest entry:Satu hari di bulan November 2008
gamabr yg dah outdated..lama sgt simpan..bz mood malas sentiasa melanda..hari ni mama taruk gambar bln 11 hari tu..time sabtu ,abah kena keje so kita org xtau nak buat pe..lepak2 kat bawah..pi kedai..posing2.Tu je. View this Fotopage entry
ni lak trains terbaru Haziq..
Zahrin and Fadilah
Latest entry:Hijrah jugak..
to http://fedyeu.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Norhelda Heliani
Latest entry:SUDAH PINDAH KE http://heldamegat.blogspot.com
Mintak mahap ler...dah lama pindah....lupa nk update alamat.... http://heldamegat.blogspot.com View this Fotopage entry
zafirah zulkifli
Latest entry:Happy new year 2009!
Dear frens.. I know I hv not updated for a long time. My modem got struck by lightning one fateful day and that was the end of Streamyx at our house. Ever the procrastinator, it took me more than a month to buy a new one. But now I'm back..and I've gone wireless! :horay: which means i can be anywhere and everywhere! OK, that's hardly news. No exclamation point needed there :P Well,loads happened since my last entry. There were weddings I attended, Ila's and Ziah's, my 28th birthday just 3 weeks ago... View this Fotopage entry
Aizi Yanie Alya and Adean
Latest entry:My love....
Few conversations with our sweet Alya... Di suatu pagi di hari minggu..... Alya: Mama wat ape tu? Mama: Mama tengah masak... Alya: Mama masak ape tuh? Mama: Mama masak nasi goreng.... Dua minit kemudian.... Alya: Mama dah masak ke? Mama: Belum...jap lagi ye.. Alya: Cepat la...Alya dah lapar ni.... Mama: $-) :-) :-D Di suatu petang lepas balik kerja... Alya: Mama masak apa ni? Mama: Mama masak nasi lauk ayam....ada sup.... Alya: Mama....kak Alya nak nasi minyak.... Mama: Esok mama bua... View this Fotopage entry
Nur Ima Mohd Yusop
Latest entry:my vegetable garden
inilah dia hobi terbaru ibu....vegetable garden.sebenarnya walaupun takde tanah kita boleh bercucuk tanam di rumah kita menggunakan polybag.hasilnya menakjubkan......jimat ruang dan jimat belanja .tak sabar rasanya nak tambah lagi sayur-sayuran yg ada. ;-) cili merah ni memang la berguna memandangkan harga cili merah sekarang teramatlah mahal...... :-D setakat ni dah sebotol cili jeruk dapat dihasilkan daripada tuaian yang pertama. daun kari ni jarang ibu gunakan tapi berguna sunggu... View this Fotopage entry
kat atas menara kl
fariz ali
Latest entry:KAMI SUDAH BERPINDAH --> http://www.juwitafariz.blogspot.com/
KAMI SUDAH BERPINDAH --> http://www.juwitafariz.blogspot.com/ KAMI SUDAH BERPINDAH --> http://www.juwitafariz.blogspot.com/ KAMI SUDAH BERPINDAH --> http://www.juwitafariz.blogspot.com/ KAMI SUDAH BERPINDAH --> http://www.juwitafariz.blogspot.com/ KAMI SUDAH BERPINDAH --> http://www.juwitafariz.blogspot.com/ KAMI SUDAH BERPINDAH --> http://www.juwitafariz.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Samsuzana Aziz
Latest entry:We Have Moved
Salam.. I would like to thanks to those who came to our wedding reception. We really appreciate it. This is a photo from our photographer during the wedding. By the way, this would be my last post at fotopages. I don't have much time to take/upload pictures recently, but if I do, I'll update it at http://samcun.blogspot.com/ (sorry fotopages). So see you http://samcun.blogspot.com/(there)! View this Fotopage entry
Jai Apis Nina Hafie
Latest entry:Its time to say goodbye
http://apis585.blogspot.com() Beautiful aunties, charming uncles & adorable friends.... See you guys @ our http://apis585.blogspot.com(new place) View this Fotopage entry
Posing mangga yg wajib
adi lina
Latest entry:Blank
View this Fotopage entry
N A Samsuri
Latest entry:A little update: Raya Aidil -Adha 2008
Still in Lboro.. :( 8-) View this Fotopage entry

Latest entry:Dress daania lg
View this Fotopage entry
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
wanie hamid
Latest entry:aksi arif..
ni pagi raya ke-3..ibu nak bawak arif pegi kutip duit raya,, :-D sementara tunggu ayah 'pasang badan' (mengalahkan ibu jek...), arif lepak dlm kete ayah smbil tgk bob the builder.... arif dah tau nyanyi lagu bob the buider tapi bunyi 'bobbbbb...' jek... LOL LOL View this Fotopage entry
lagi?
snid ms
Latest entry:Entry wedding Lied lagi
Sorry kena upload sikit2, problematic sikit View this Fotopage entry
Kompang best
Em Jay
Latest entry:New year, new journey..
It's still too early to share it here as though we only found out about it 3 days ago. I have to make that phone call tomorrow and hopefully can get in as soon as I can. It's nerve-wrecking, happy, overjoy, excited, scared, worried, everything. Please pray for my well-being and my * :-) * Thank you. View this Fotopage entry
or this pair in red
Azian Adha Ammar
hari raya dah abes..deepavali pun sudah..tapi letak jugak gambo raya heheh..byk sgt prob masa nk letak..seperti biasa ghaya di skudai,kln jelebu..taun ni raya jugak di rembau..gamba kat rombau ado..gamba kat jolobu xde..sori eli..lambat sgt nak upload gambo...heheh..so sbb payoh nak upload..gamba di resize n sikit le...heheh gambo famili kat skudai ade..nnti upload View this Fotopage entry
ni sebahgian famili...sian fezal gambo tggl setengah
Tania Fiza Rozlan
http://imageshack.us() By http://profile.imageshack.us/user/taniafiza(taniafiza) View this Fotopage entry
waidawati sabtu
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin
:-D Pejam celik Pejam Celik, Raya pun nak dekat Y ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua geng2 tersayang, sahabat2 Makjoys, sahabat2 fotopages, sahabat2 di TIME Dot COm, rakan2 di NCSI M'sia, rakan2 di Celcom, kakak2 tersayang, Kak Lily, Kak Yati and Kak Zura di Bahrain, buat sepupu tersayang Dalilaaa di Indiaaa, Selamat masak rendang, ketupat and sambal ayammmm yerrr hahahahaha Kalu ada salah & silap mohon maafkan, Y doakan semua berbahagia and bergembira di Hari Raya ini, AMINNN ... View this Fotopage entry
mrs kml
Latest entry:Raya!
--Warna tema 1 Syawal tahun ini: Brown+maroon+pink(sarah je ada sikit2 pink.. :) )-- Salam Aidilfitri , Maaf Zahir Batin drpd Kamal, Mye & Qaisarah! View this Fotopage entry
posing ala marilyn monroe lah!
N H Mohamed
Latest entry:Princess Street 2003
View this Fotopage entry
Nur Lisa Zaharan
Latest entry:Malmo, Sweden
Salam went to Malmo, Sweden from copenhagen alone. So no pics of me in it. malmo is about 30 minutes by train from copenhagen. I was escorted (hehe) by 2 dancers from the film Flame. Malmo has quite a lot of shopping centre and the annual Malmo festival was held in Malmo in mid august. as i arrived early morning, the festival hadnt kicked off yet and i had to get back to copenhagen in the afternoon. not many pics as i was busy shopping for vases. View this Fotopage entry
elly suhaily
Latest entry:lepak2 hujung minggu
View this Fotopage entry
aisha dan daniel..
SaBriNa AbD MaLek
Latest entry:Langkawi - day 4
Hari terakhir kat Langkawi, so kami just jalan2 kat Pekan Kuah sebab dah tak tahu nak pergi mana. Sempat pergi lepak2 kat Pantai Tengkorak. Flight balik pukul 10.50pm. Lastly, we really had fun at Langkawi. To me, walaupun cuaca asyik hujan je but at least kita dah sampai Langkawi..hihihihi. Kat airport..syoknyerr dia tido.. View this Fotopage entry
sampai terlentok2..good bye Langkawi
Abu waseem Lokman
Latest entry:aku dah pindah ke blogspotlah..
sajer nak bagitau kat semua orang2 lama dan teman2. aku dah pindah. kot datang rumah lama nih, biskut meri pun kita tak keluarkan. oke. selamat datang ke rumah baru di http://na5wa.blogspot.com View this Fotopage entry
tempat pengesahan
Semut Terbersin
Latest entry:Mama's junior!!
Presenting latest addition to our family.... Nur Farhah Dayini. Alhamdulillah.. View this Fotopage entry
Musliza Musa
Latest entry:AFIQ and ALYA's birthday do at Kidz Zone Hartamas
finally i managed to upload pictures from afiq & alya's birthday party.. :-> We celebrated afiq's 4th & alya's 1st birthday at Kidz Zone, Hartamas Shopping Centre. Thanks to all guests for making the event a success. Thanks for the lovely presents too! :-) Hope everyone had a lot of fun! I know my family & I did.. HAPPY BIRTHDAY TO AFIQ & ALYA!! :bounce_g: :bounce_m: :bounce_b: :bounce_o: :bounce_p: :bounce_flash: View this Fotopage entry
helmy & family (they came late)
faizura ahmad
View this Fotopage latest entry
NAZI HADI
Latest entry:It's Edilya's 4th Birthday
How time flew... :omg_no: My girl has turn 4 today and we had a small celebration for her... :horay: In order to make sure that her cousin Syafiq could come along we made it a dual celebration.. :-D (Syafiq's birthday will be on the 20th of June) Thank you to all that came...mostly my cousins and my aunts ;-) N also to asyie, aspa & aisy, ahtung, zara & alex haikal (who were the earliest to arrive), mala n family, azri n my next door neighbour :-D Special thanks to all for attending n the prese... View this Fotopage entry
Atika Latif
Latest entry:Trip to Cameron Highland
It was a last minute trip to Cameron Highland. We stayed at Equatorial Hotel. The tea-and- scones break is absolutely not to be missed. We even bought really cheap veges at Kea Farm. View this Fotopage entry
Nadzrul Ghost
Latest entry:Rumah Cecah, Potluck Party...
What better way to restart my fotopages with pics from the recent potluck party at cecah's place... View this Fotopage entry
The girls...
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
ayah ibu aniq amni
Latest entry:amni dah besar sikit...
amni is gonna be 5 months old next month... skang ni dia more responsive..especially dgn abang aniq dia... kadang2 tu, ibu tgh masak kat dapur..dia adik beradik kat depan boleh terkekek2 ketawa... and then, amni selalu dok perhati aje apa abang aniq dia buat. as if she wants to try it too... especially kalo abang aniq makan depan amni... terkulat2 baby amni... tak boleh la sayang, tunggu 6 bulan kay? and alhamdulillah, amni is growing up with ibu's milk only... insyaallah, ibu akan keep on breas... View this Fotopage entry
aizul and fatma
Latest entry:::Lost World of Tambun::
dah lama sebenarnye nak gi LWOT ni...tapi selalu tertangguh2...sekali sebab fatin demam, byk kali sebab balik KL...so this week alhamdulillah sempat gi...best la, seronok...tempat pun ok, cuma tak explore habis, main kat tempat kids je, yg ada slide, air hujan etc...ibu ngan baba yg mula2 excited sgt2, lama2 baru fatin excited...alih2 dia nak jalan kat tmpt yg dalam, tapi tak bagi org pegang..huhu...lepas ni g nak try games lain pulak... :-> :-D View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Akmar Nur
Latest entry:Next Destination: Glasgow
Salam to all.. We have been here about 8 weeks now.. Getting used to new life but still havent fully settledown..Glasgow= gloomy (some people said), soggy.. and very cold at the moment.. It is always raining..:( Snow is sometimes in blue moon, hahahha.. Here are some pics of Glasgow.. View this Fotopage entry
Theo, Louise, me, Lynne
Norliza Mustapa
Latest entry:Lamanye tak update! Hehe..
Sedar tak sedar dah lebih setahun liza tak update my fotopage.. Alasan biasa..sibuk sikit ;-) Maisarah pun dah besar..2 years n 3 months, and her newborn brother aged 34 days.. that means liza now still dlm pantang, tu yg kurang sibuk sikit. So i will wrap up the story mory n photos..mane yg ada kat hp liza ni dulu la..enjoice!! :-D View this Fotopage entry
saat2 tembam :)
Liza Yaakup
Latest entry:it's a revolution!
well.. not in the major way.. I'm blogging now.. starting today.. I have finally found the one. The blog space for me.. finally after months of searching.. (passively). My new phone has led me to it.. and I thank God. It's really packed with things that I want. Incredibly customizable. It's 1.30 am and I'm not in bed yet.. I'm kinda excited really hehe... I shud hit the sack like.. right now but not before this http://babyripp.vox.com no turning back now.. i guess.. View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
Rahayu Rashid
Latest entry:Outdoor 19/8/2007
View this Fotopage entry
Lady Bird
Latest entry:Fresh Flower Engagement
A refreshing roses theme.. View this Fotopage entry
uera lolololo
Latest entry:lahirnya muhd. adam nazim
akhirnya setelah 9 bulan...dapat jugak permata hati nih...actually aku tak bagi nama pun sampailah dah bersalin..nama pun hubby yang bagi..bila tengok surat beranak barutau nama apa hubby bagi..tak kisahla... muhd adam nazim..lahir 3.07 kg kat hosp pantai melaka...kul 9.33 pm...macam mama dia lahir malam..so harap2 dapat jugakla korang tengok gambar anak aku..rupa sape yek?? View this Fotopage entry
adam sekarang..
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Ummi Luqman Insyirah
Latest entry:Abang adik
View this Fotopage entry
AP team.
Aisyah Farhana
Latest entry:Saya Anak Merdeka
Pictures of Aisyah's latest cousin. Baby Rafiq was born at 12.18am on 31st August 2007. View this Fotopage entry
AzZaRiGG LaTiFF
Latest entry:Eid 2007
..1... ..2... ..3... ..4... View this Fotopage entry
transit at charles de Gaulle, Paris
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
eyzzah roslan
Latest entry:My Obsession
View this Fotopage entry
Shaza Shamsuddin
Latest entry:Harith & Shaza - Akad Nikah 20.07.2007
Date: 20.07.2007 Day: Friday Venue: Rawang View this Fotopage entry
Map
kamalyla apandi
Latest entry:TIOMAN
View this Fotopage entry
s h i k i n
Latest entry:: Untitled :
View this Fotopage entry
Nik Johari Nik Mat
Latest entry:Tag....Tag....Tag Heuer uhuhhu
9 - 11 March 2007 -Convocation -MBA (2 tahun part time - pjj) -UUM Sintok Panasnyer utara ...huuhuh...cuti sehari...9th Mar Jumaat tuh ... Khamis malam lepas kerja bertolak ker Pudu...naik Star Sampai Kangar kul 7 ..makan nasi ganja kat stesyen bas ...mamat yang jual nasi tuh muka maintain jer..sejak aku form 2/3 lagi selalu makan nasi ganja kat sinih ..time tuh dia remaja lagi skang ni dah dewasa ... byk cawangan nasi ganja dia...kat sini org panggil nasi ganja...tak sure la sama jenis ... View this Fotopage entry
Along CaPR
Latest entry:Kursus Fitrah Power
Anjuran: Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu (PMINT) Lokasi : Bukit Keluang Beach Resort Peserta : 40 orang Kursus Penjernihan Fitrah / Fitrah Power Training "Bersama Membangkitkan Potensi Fitrah" www.fitrahpower.com maklumat / pertanyaan : info@fitrahpower.com View this Fotopage entry
fitrah...
mutiara shinju
Latest entry:MOVED to http://www.mutiarashinju.com Renewal SALE max 20% OFF !
Dear visitor and friends How are you doing? It's now April and spring breeze all over. So refreshing. mutiarashinju have a great news for all. We would like to announce our renewal website at: http://www.mutiarashinju.com (best viewed using the Internet Explorer) [color=olive]Yes! Mutiarashinju has moved from http://mutiarashinju.fotopages.com to a new website which all of you could access at http://www.mutiarashinju.com. Just click the link and you could view all of our Japan ... View this Fotopage entry
Adilla Latiff
Latest entry:Annual Dinner Kelab UMNO Newcastle
xclusive utk ahli2 KUN... hari utk menghargai semua AJK-AJK yang bekerja keras selama setahun ini... but, we miss u la shaf!!! we wish u were here.... View this Fotopage entry
and the girlsss...
Juliana Yaacob
Latest entry:i'm still here
well, it's been more than a year since the last update.. dulu merajuk dgn fp sbb lembab gile nak upload photos.. setahun beb merajuk.. so, here's the latest aisya and us! View this Fotopage entry
Aisya & papa
safinaz mustapha
Latest entry:finally.... we are family again
View this Fotopage entry
masyoo mushu
Latest entry:Miri
Miri kupegi.Lama dulu.Dah lupa pun camner. Naik flight MU. Miri ok lah. Ada tpt2 lepak. Boleh la... View this Fotopage entry
ibu filzah
Latest entry::: virtually, kami pindah lagi ::
http://filzatulislam.blogspot.com() View this Fotopage entry
Shahirina Mohd Tahir
Latest entry:Jalan jalan di Putrajaya
Went to Putrajaya today.. hehehe.... brought my IL to the mosque Putra and Alamanda... guess what.... my SIL and I had to wear the Jubah into the mosque coz our T-Shirt was kinda short.. hehehe.. everyone had a great laugh... but hey we were not the only ones...there were more people... so okaylah.. tak lah malu sangat.... Alamanda.... nothing that is so interesting.. just like other smaller malls we have in town.... but there is this one shop where they mostly sell exortic stuff.... nice to walk in it.... View this Fotopage entry
FAZRINAMUKMIN MOHD MASROM
Latest entry:Semalam di Pangkalan Balak Melaka
Assalamualaikum... Seminggu dah x keja..ui..benak rase kepala. :-O .lupa abih amenda yg dibuat kat opis minggu lepas.tu pun lom cuti maternity dua bulan..gamaknya kang lupa lak jalan gi opis..okalah guys..cuti sakan seminggu stttttrrrrrret haritu we went to Pangkalan Balak..Syok gak la..coz dh lama x menghitamkan kulit yg sedia perang keemasan nih..huhu..mandi laut..??? uih..mustilah mandi..bukan ke laut namanya kalo x tertelan air laut segayung dua.. :-D haritu first time aku buat nasi lemak..sambal... View this Fotopage entry
Masak dah ni
nescafe baik
Latest entry:Trip to Kuching
trip yg agak murah..all in all spent about 300++..nih skalik ngan tiket kapal, hotel, kereta, petrol, mkn ,entrance fee..bla bla n ape kejadah nye lagik yg lain laa...okey la untuk 3 days n 3 nite punye trip..mane taknye, mane2 pegi dpt student price!!..nampak sgt muke mcm bebudak..ehhh shilapp, awet mudeee!!..hmmm memorable and most importantly enjoyable trip....pegi mane2 pegang map!!..mcm bagus jekk.. View this Fotopage entry
zabdra zaza
View this Fotopage latest entry
P7:RM28
noorlida jay
Latest entry:YOU are on camera...
yea...time flies when u are having fun... but honestly...ive given up sending my frenz pix via email... gosh...it kept getting bounced... and yea yea...its two months old..but i really wanna do this! so..ill put it up here! enjoy! View this Fotopage entry
my housemates in uniten.... ira neri mas
elly wirda
Latest entry:Kedah's
View this Fotopage entry
joy asbestos
Latest entry:Kenangan time konvo kat Poli
time yang paling best skali bila dah abis study.... X sangka lak dpt p konvo nie ngat kan melepas dah maklumla x pandaiii LOL . Yang syoq skali dpt jumpa blik kengkawan y dah lama x jumpa :-> syok gila....banyak perubahan y x disangka2. Tapi pling x syok tu my best prenn kak b x dak diap p london 7 bulan bru blik huhuhuh sian kat c'yah :cry:. kan dah janji nak sama2 p konvo, amik gambar, p jalan2 tp ari tu c'yah ngan member y x di sebut2 pon. sampai ati c'b. Tp x pa kan kita calling2 ari raptai pastu c'b ... View this Fotopage entry
kak b, c'yah x larat nak senyum dahhhhh
Leeni Haron
Latest entry:Special Pose from Beautiful Ladies
:-> View this Fotopage entry
Iza
From China
Latest entry:Moving
since fp adalah produk Israel.. Fatin boikot fp and slowly berpindah ker flickr. http://www.flickr.com/photos/onlineshop/ walaupun kiter tak kene bayar bila guna fp, tp fp dpt buat duit from iklan2 yg dibayar.. bila ramai pengguna fp, more iklan2 akan ade.. more duit dorang dpt.. marilah kiter boikot fp beramai2.. pengguna fp from Malaysia ada lebih 58ribu pengguna.. antara negara yg terbyk pengguna.. sekian terima kasih.. View this Fotopage entry
bombay mari
View this Fotopage latest entry
aa rr
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016